Welkom bij Amson & Kolhoff Notarissen. Dé Netwerknotaris in Amstelveen. 
Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen.
Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij Amson & Kolhoff werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Amstelveen.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Amson & Kolhoff Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

11 december 2017

Besteed dit jaar nog aandacht aan je pensioen!

Omdat de wet is gewijzigd mag je geen pensioen meer opbouwen bij je eigen bv en moet je een beslissing nemen over het pensioen dat je al heb opgebouwd. Er drie keuzemogelijkheden; je kunt het pensioen bevriezen, omzetten of afkopen.  

Als je besluit je pensioen af te kopen dan kun je in 2017 nog profiteren van een belastingkorting van 34,5%. Na dit jaar wordt deze korting verlaagd naar 25% en in 2019 naar 19,5%. Dit jaar nog in actie komen, kan je dus voordeel opleveren!

Als je kiest voor omzetten of afkopen moet dit op tijd worden gemeld bij de Belastingdienst. In sommige gevallen moet een (ex-)partner het formulier van de Belastingdienst ook ondertekenen. Er kunnen ook gevolgen zijn voor je huwelijkse voorwaarden of testament.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je ook nog andere business aan je hoofd hebt, bieden wij de Begeleiding Pensioenkeuze aan. We helpen je dan stap-voor-stap het hele keuzetraject te doorlopen. En voor het rekenwerk schakelen we je fiscaal adviseur/pensioenspecialist of accountant in. We hebben ook een stappenplan voor jou als ondernemer gemaakt zodat je alle stappen kunt volgen.

We horen het graag als je interesse hebt in de Begeleiding Pensioenkeuze.

8 maart 2017

Vacature voor een Receptionist(e)/Administratief Medewerk(st)er

Ben jij de receptionist(e)/administratief medewerk(st)er die ons dynamische team komt versterken voor 5 dagen per week? Wij zijn een modern notariskantoor in Amstelveen en hebben een leuke afwisselende functie voor jou als administratieve duizendpoot. 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende secretariële, ondersteunende en administratieve werkzaamheden. Een groot deel van het werk zal bestaan uit het onderhouden van telefonische en schriftelijke contacten met cliënten en relaties, het ontvangen van cliënten en het verrichten van diverse en belangrijke administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van het notariaat.  

Jij bent/beschikt over:

Minimaal MBO werk- en denkniveau

Relevante werkervaring (in het notariaat is een pré)

Fulltime beschikbaar

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Communicatief en sociaal vaardig

Flexibele, klantgerichte en hands-on instelling

Een receptioniste wordt wel het visitekaartje van de organisatie genoemd. Daarom heb je ook een representatief voorkomen en een service gerichte instelling. Daarnaast heb je een sterk besef van gastvrijheid en streef je een hoog kwaliteitsniveau na.

Wij kunnen je een afwisselende baan met goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden aanbieden bij een professioneel en kwalitatief hoogwaardig notariskantoor. Onze cultuur kenmerkt zich door kennis, kwaliteit, inzet en een open en informele omgang waarmee de onderlinge samenwerking goed tot z’n recht komt. Nieuwsgierig geworden of wil je direct reageren?  

Stuur je mail of sollicitatie dan naar info@amsonkolhoff.nl of naar:

Amson & Kolhoff Notarissen
Mr. M. E. Amson
Amsterdamseweg 421
1181 BP Amstelveen
020-5430543


26 september 2016

Vacature voor ervaren vastgoedspecialist

Amson & Kolhoff Notarissen te Amstelveen hebben de wind in de zeilen en bieden een mooie kans aan een ervaren vastgoedspecialist om deel uit te gaan maken van hun vastgoedsectie.

Heb je bewezen expertise op het gebied van veilingen, splitsingen, gronduitgiften en bouwprojecten en zijn de hierbij behorende werkzaamheden je op het lijf geschreven, dan zou jij wel eens onze man of vrouw kunnen zijn.

De vastgoedsectie bestaat naast één van de notarissen uit een zevental medewerkers waaronder drie kandidaat-notarissen, waardoor mede voor vakinhoudelijk overleg meer dan voldoende ruimte bestaat.

Het kantoor maakt deel uit van Netwerk Notarissen, het landelijke samenwerkingsverband van ruim 160 zelfstandige notariskantoren. Wij werken samen door kennis te delen op het gebied van juridisch onderzoek, vakopleiding, kwaliteitszorg en bedrijfsvoering.

Ben je:

- paralegal (HBO) of vastgoedjurist/kandidaat-notaris (WO);

- ervaren en ambitieus;

- communicatief sterk (mondeling en schriftelijk in het Nederlands en Engels);

- praktisch en klantgericht ingesteld;

- flexibel en collegiaal;

- minimaal 30 uur per week beschikbaar,

én!

zoek je kwaliteit, teamwork en plezier in je werk, dan komen wij graag met je in contact.

Wil je het ons laten weten, stuur dan een e-mail naar:

sollicitatie@amsonkolhoff.nl met je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar Amson & Kolhoff Notarissen t.a.v. Elise Miersemann.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Max Amson 020-5430543.

nieuws van netwerk notarissen

13 februari 2018nieuws

Liefde op Valentijnsdag gevonden! Maar hoe ga je nu verder?

Als je de ware liefde hebt gevonden heb je nog heel wat te kiezen. Want hoe ga je verder op de manier die het beste bij jullie past? Er zijn...

lees verder >
12 februari 2018nieuws

Netwerk Notarissen komt met donorclausule i.v.m. nieuwe donorwet

Netwerk Notarissen bereiden zich voor op de nieuwe wet over donorregistratie. Op dinsdag 13 februari a.s. wordt in de Eerste Kamer over deze wet gestemd. Als de wet wordt aangenomen...

lees verder >
12 februari 2018nieuws

Netwerk Notarissen komt met donorclausule in verband met nieuwe donorwet

Op dinsdag 13 februari a.s. wordt in de Eerste Kamer over de nieuwe donorwet gestemd. Netwerk Notarissen heeft voor de nieuwe donorwet een donorclausule ontwikkeld die kan worden opgenomen in...

lees verder >
mr. M.E. Amson (Max)notaris
mr. A.J. Kolhoff (Aart) notaris
mr. C. Binnenkade (Kees) kandidaat-notaris
mr. M.J. Donkervoet (Marion) kandidaat-notaris
mr. S.W. van Wechem (Saskia)kandidaat-notaris
mr. M. Vandersmissen (Marlies)kandidaat-notaris
mr. G. Sahraei (Ghazal) kandidaat-notaris
C.E. Möller - Voogd (Carien)boekhouder
C.F. Möller (Carel)notarieel medewerker
E.M. Nijenbrink (Ellen) notarieel medewerker
E.A.M. Romijn (Liesbeth)notarieel medewerker
A.C. Dinkgreve - Koerts (Janny) notarieel medewerker
M.G.M. van der Meer - Raadschelders (Mirjam) secretaresse
E.C.C. (Elise) Miersemannsecretaresse
F.W. d 'Ailly (Francisca)secretaresse
M. (Michelle) Loohuissecretaresse
M.M. Smoorenburg (Marianne)secretaresse
E.J. Versteegh (Eline) secretaresse
C. van Neck (Cora)receptioniste
M.M.M. (Maaik) Schoth)receptioniste
B.R. (Bente) Topstudent stagiaire

Amson & Kolhoff Notarissen

handelsregisternr: 35029079
btw nr: NL806642002B01
Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Bezoekadres

Amsterdamseweg 421
1181 BP Amstelveen

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.